Novictus is jouw go-to partner voor al je Automation vraagstukken

Automatiseren van (IT-)processen is een vak. Met de juiste mindset en handvatten kan je een high-performance team optuigen die zichzelf terugverdient. Hierbij is de juiste aanpak cruciaal voor het succes en de overlevingskans van een automation team.

Vaak balanceer je op een dun koord met aan de ene kant de drang om snel op te leveren en aan de andere kant de drang om het goed te doen en alles goed in te richten.

Bij Novictus hebben wij een werkwijze ontwikkeld waarbij snel de eerste resultaten opgeleverd kunnen worden en deze resultaten inzichtelijk zijn, én aan de andere kant de ontwikkelwijze en oplevermechanismen iteratief verbeterd worden.

Flexibel, transparant, kwalitatief en resultaatgericht dat zijn de kernwaarden van Novictus. Deze kernwaarden zijn de basis van onze werkwijze.

Onze professionals worden op de vlakken scripting, DevOps, CI/CD pipelines, Orchestration, Robotics, Process automation, IT4IT, ITIL, Scrum, Agile, cloud getraind en beschikken over een Automation mindset. Zij maken samen met de klant een analyse, zorgen ervoor dat de Automation mindset wordt overgebracht en maken het zichtbaar dat automation zichzelf terugverdient; qua geld, tijd, kwaliteit, imago en innovatie. Wij dragen kennis over zodat medewerkers van onze klanten jarenlang baat hebben bij de samenwerking.

Onze werkwijze

Wij starten met het analyseren van de behoeften van de klant
Deze analyse doen wij op basis van onze zelfontwikkelde methode. Hierbij analyseren we globaal waarbij we stap voor stap de details invullen. Bij de detaillering fase hoort ook het starten met bouwen.

Automation mindset aanleren door onze werkwijze
Waar nodig en gewenst is verzorgen wij trainingen voor onze klanten. Deelnemers leren denken, beslissen, en handelen als een automatiseerder. Het “Wat je ziet, los je op”-methode., waarbij de DevOps-gedachte centraal staat.

Automation op voor de klant passende wijze
Wij automatiseren door middel van verschillende tools en methodes, hierbij staat niet centraal wat wij kunnen leveren, maar wat er al aanwezig is; denk hierbij Git, Agile board, Orchestrators (Micro Focus Operations Orchestration, Identity Director, vRealize Automation, Microsoft Orchestrator), Screen scrapers (Pega Robotics), Powershellscripts, IT ServiceManagement Portal (Micro Focus SMAx, Topdesk) en nog meer.

Laten zien dat automation zichzelf terugverdient
Automation kost in het begintijd en geld. Daarom is het belangrijk om doormiddel van rapportage te kunnen bewijzen dat het waarde oplevert. Wij doen dit door middel van onze standaardrapportagemethode.

Partners

Workato

Enterprise Automation & integration

Micro Focus

Digital Transformation

ivanti

Unified IT

Wie is Workato?

De leider op het gebied van Enterprise Automation en Integration. Door het automatiseren van veelvoorkomende (bedrijfs-)processen helpt Workato organisaties om hun activiteiten sneller, op een grotere schaal en nauwkeuriger uit te voeren? onze gebruiksvriendelijke interface stelt iedereen in staat om nieuwe methoden te ontdekken en te leren om het bedrijf te helpen terwijl je de controle beheer behoudt

Powering Digital Transformation

Micro Focus helpt bedrijven om hun bedrijf te runnen en te transformeren. De software van Micro Focus biedt essentiële tools die bedrijven nodig hebben om hun bedrijfsapplicaties te ontwikkelen, te monitoren, te beveiligen en te analyseren. De tools zijn zo gebouwd dat zij een kloof tussen bestaande en opkomende technologieën overbruggen. In de race naar digitale transformatie is het nodig om deze kloof te dichten en dit is wat Micro Focus doet. Hierdoor is snellere innovatie met minder risico mogelijk. Digitalisering heeft alles veranderd. Organisaties gebruiken de kracht van IT om te innoveren. Je moet versnellen en meegaan, want anders raak je achter. De oplossingen van Micro Focus helpen de veranderingen vlot te adopteren en de innovatie te omarmen en uw bedrijf die continuïteit te blijven bieden tijdens deze transformatie!

Over Ivanti

Ivanti brengt IT Operations, Security en Service Management samen voor het beter beveiligen van de digitale werkplek en het sneller faciliteren hiervan naar de eindgebruiker. Van pc’s tot mobiele apparatuur, virtuele machines en datacentra, Ivanti detecteert en inventariseert IT-assets on premise en in de cloud, verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door inzicht te bieden in de IT-omgeving en deze te optimaliseren door systemen te integreren in een geautomatiseerd proces. Ivanti heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City, Amerika, en heeft kantoren over de hele wereld. Ivanti’s missie is duidelijk: met Unified IT bouwen we mee aan het succes van onze klanten.

Stuur een bericht