Animation Novictus

SERVICES

Breng je organisatie écht verder met Automation

OVER NOVI360

Wij helpen organisaties bij het automatiseren van de uiteenlopende bedrijfsprocessen. Dit doen we door middel van onze novi360 diensten. Dé end-to-end oplossing die alle aspecten van de automation omvat. Van scan & optimize en implementatie tot trainingen en support. Diensten los afnemen? Geen probleem!

VOORDELEN VAN NOVI360

Focus op wat belangrijk is

Sneller & Efficiënter

Stabielere dienstverlening

Kostenbesparend

END-TO-END NOVI360 DIENSTEN

Dé totaaloplossing voor alle Automation vraagstukken

Scan & Optimize

Onze scan & optimize service biedt jouw organisatie het onderzoek en advies dat nodig is voor een optimale automation aanpak en inrichting. We begrijpen dat het kiezen van de juiste automation oplossing en het implementeren van de juiste processen een uitdaging kan zijn voor organisaties van elke omvang. Daarom bieden we een gepersonaliseerde aanpak om ervoor te zorgen dat jouw automation strategie effectief en efficiënt is.

Meer informatie

Implementation

Novictus biedt technische en organisatorische implementatie van automation oplossingen om jouw bedrijf te helpen bij het bereiken van hogere efficiëntie en productiviteit. Wij geloven dat automatisering van processen van cruciaal belang is om jouw bedrijf te laten groeien en concurrerend te blijven in de huidige zakelijke omgeving.

Meer informatie

Training

Onze trainers zijn ervaren professionals die beschikken over de nodige kennis en expertise om personeel op te leiden. We bieden groepstrainingen aan en passen onze aanpak aan op basis van de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Meer informatie

Support

Het is altijd fijn om te weten dat er hulp beschikbaar is wanneer je het nodig hebt. Ons Automation Centre of Excellence staat klaar om te ondersteunen bij elke uitdaging op het gebied van automatisering. Met korte lijnen en snelle reactietijden zorgen we ervoor dat je snel geholpen wordt en je projecten soepel verlopen.

Meer informatie