Novictus Animatie

IMPLEMENTATION

Breng Automation initiatieven tot een succes

WAT WE BIEDEN

Novictus biedt technische en organisatorische implementatie van automation en integration oplossingen. Hiermee helpen we jouw bedrijf bij het bereiken van hogere efficiëntie, goede koppelingen en productiviteit. Wij geloven dat automatisering en integration van processen van cruciaal belang is om jouw bedrijf te laten groeien en concurrerend te blijven in de toekomst.

WAARBIJ WE JE HELPEN

Technische, organisatorische en procesmatige implementatie

TECHNISCH

Als lead van je initiatief
Wij staan paraat om jouw automation en/of integration oplossingen te implementeren met ons eigen team. Als het kan, vullen we dit team aan met jouw eigen personeel om kennisdeling direct te bevorderen.

Als ondersteuning van jouw initiatief
Onze automation en integration goeroes helpen jouw organisatie om je huidige automation en integration projecten tot een groot succes te maken. 

ORGANISATORISCH EN PROCESMATIG

Centre Of Excellence
Samen realiseren we een Automation Centre Of Excellence binnen jouw organisatie. Hiermee wordt de centrale regie gepakt op het gebied van Automation en gaat de "Automation-mindset" echt leven in je gehele organisatie. Door middel van Citizen Developers worden medewerkers in staat gesteld hun eigen processen te Automatiseren.

Self-Service
Samen bouwen we een Self-Service organisatie. Hierdoor minimaliseren we de afhankelijkheden tussen verschillende afdelingen, waardoor nieuwe en verbeterde diensten veel sneller op de markt kunnen worden gebracht.

NOVI360 SERVICES

Hulp nodig?