Animation Novictus

PARTNERS

Snel resultaat door vooruitstrevende samenwerking

ONZE PARTNERS

Samen sta je altijd sterker. Om die reden werken wij samen met toonaangevende softwareleveranciers. Deze partners leveren krachtige Automation software. Novictus heeft de expertise om deze tools optimaal in te zetten binnen organisaties. Hierdoor kunnen we snel resultaat boeken en hoeven we niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden.

Automate the w*rk out of everything

Workato biedt integratie-automatisering oplossingen om bedrijven te helpen bij het verbinden van verschillende applicaties en systemen binnen een organisatie. Dit stroomlijnt workflows en verbetert de efficiëntie en productiviteit van organisaties. Workato is een belangrijke partner voor bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor complexe integratie-uitdagingen. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en blijft investeren in de ontwikkeling van zijn producten en diensten. Workato biedt ook uitgebreide ondersteuning en training voor zijn klanten en partners. Het heeft een wereldwijd netwerk van partners en klanten en blijft zich inzetten voor het leveren van de beste integratie-oplossingen voor de uitdagingen van de moderne zakelijke omgeving.

Naar de website

Freedom at your fingertips

Nintex is een bedrijf dat zich richt op het automatiseren van bedrijfsprocessen en biedt een breed scala aan oplossingen voor workflow-automatisering, documentautomatisering en meer. Het bedrijf helpt bedrijven bij het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen en het verhogen van de efficiëntie, waardoor de productiviteit wordt verbeterd en kosten worden verlaagd. Met zijn uitgebreide aanbod van producten en diensten is Nintex een belangrijke partner voor bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor complexe automatiseringsuitdagingen. Nintex heeft een sterke focus op innovatie en heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn producten en diensten. Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van partners en klanten en blijft zich inzetten voor het bieden van de beste oplossingen voor de uitdagingen van de moderne zakelijke omgeving.

Naar de website

Is now OpenText

Micro Focus is een toonaangevende leverancier van software-oplossingen voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en oplossingen voor het beheer van IT-systemen, gegevensbeheer, beveiliging, compliance en analyse. Met hun expertise in het automatiseren van bedrijfsprocessen, is Micro Focus een belangrijke partner voor bedrijven die hun efficiëntie willen verhogen en kosten willen verlagen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van innovatie en heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn producten en diensten. Micro Focus heeft een wereldwijd netwerk van partners en klanten en blijft zich inzetten voor het bieden van de beste oplossingen voor de uitdagingen van de moderne zakelijke omgeving.

Naar de website

Flexible IT Automation

Ivanti brengt IT Operations, Security en Service Management samen voor het beter beveiligen van de digitale werkplek en het sneller faciliteren hiervan naar de eindgebruiker. Van pc’s tot mobiele apparatuur, virtuele machines en datacentra, Ivanti detecteert en inventariseert IT-assets on premise en in de cloud, verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door inzicht te bieden in de IT-omgeving en deze te optimaliseren door systemen te integreren in een geautomatiseerd proces. Ivanti’s missie is duidelijk: met Unified IT bouwen we mee aan het succes van onze klanten.

Naar de website