OVER ONS

Aanjagers van slimme Automation

WIE ZIJN WIJ?

Novictus is een jong bedrijf, maar heeft door zijn consultants jarenlange ervaring in alle aspecten van automation. Door dit slim in te zetten voor bedrijven, helpen we ze om grip te krijgen op complexe uitdagingen. We kijken daarom verder dan alleen het technische aspect. We geloven namelijk dat een succesvolle implementatie van automation altijd een samenspel is tussen organisatie, processen en techniek.

ONZE EXPERTISE

Automation is Novictus' specialisme. Een breed begrip dat van toegevoegde waarde is voor jouw organisatie.

Vandaag de dag is IT de basis van elke organisatie. IT ondersteunt allerlei bedrijfsmatige processen of uw organisatie levert zijn (digitale) diensten door middel van IT. Hoewel IT een "Business Enabler" zou moeten zijn, wordt het ervaren als een tijdrovende kostenpost waar pas aandacht voor is wanneer het niet werkt. Automation helpt hierbij/

Door het automatiseren en optimaliseren van veelvoorkomende processen, zetten we repeterende handelingen om in slim gestroomlijnde processen die jouw bedrijf efficiënter maken. Dit zorgt voor tijd- en kosten besparing en maakt de handen van uw IT-medewerkers weer vrij voor belangrijkere taken.

ONZE KERNWAARDEN

De basis voor een duurzame samenwerking

Betrouwbaar

Betrokken

Zorgvuldig

Innovatief

ONS TEAM

Ontmoet onze automation specialisten

Bij Novictus beschikken we over een team van enthousiaste automation specialisten die de ‘Automation mindset’ hebben en organisaties helpen om optimaal te profiteren van de voordelen van automation. Laten we onszelf even voorstellen.

Marco Soesman
CTO | Automation Specialist

“De klant meenemen in de automation mindset en elke week deresultaten van je werk zien is waar ik enthousiast van word”

Thijs de With
Automation Architect/Specialist

Thijs is niet alleen technisch ontzettend vaardig, maar heeft ook nog eens de gave om de behoeften van de business te begrijpen en deze te vertalen naar een passende aanpak. Met zijn brede kennis en inzicht weet hij als geen ander hoe hij technologie kan inzetten om de bedrijfsdoelen te bereiken.

Betul Erikci
Proces Analist/Scrum Master

Betul is echt een kei in het analyseren van situaties en durft altijd door te vragen, wat haar een scherpzinnige denker maakt. Ze is niet bang om uitdagingen aan te gaan en weet altijd manieren te vinden om bestaande processen te verbeteren en te stroomlijnen.

Nigel Monkau
Proces mapping

Nigel is een echte proces-goeroe en weet als geen ander hoe hij bestaande processen in kaart moet brengen. Hij heeft zijn sporen verdiend in het prioriteren en optimaliseren van deze processen, wat ervoor zorgt dat ze als een geoliede machine werken. Met zijn ervaring weet Nigel precies hoe hij het beste uit een proces kan halen en maakt hij het werken een stuk leuker en efficiënter!

Adem Ozdemir
Algemeen directeur

Adem is de automatiseringsgoeroe die je altijd al hebt willen hebben! Met zijn jarenlange ervaring in het opzetten van automation teams, het selecteren van de juiste tools en het beheren van de backlog, weet hij als geen ander hoe je een succesvolle automatiseringsstrategie kunt ontwikkelen. Hij is niet alleen ontzettend deskundig, maar ook een echte teamspeler die altijd klaar staat om zijn kennis te delen en anderen te helpen groeien.

Yorin Groenendal
Technisch Consultant

CATEGORIEEN

Wat we doen

Provisioning

Het automatisch leveren van IT diensten aan de (interne) klant. Bijvoorbeeld Infrastructuur services zoals Virtual Machines of Identity Acces Management services zoals een account voor nieuw personeel.

Remediation

Het automatisch acteren op een (security) incident. Bijvoorbeeld het volledig geautomatiseerd oplossen, mitigeren of het verrijken van het incident.

Operational Tasks

Het automatisch uitvoeren van terugkomende operationele DevOps activiteiten. De voorbeelden hiervan zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan "housekeeping" acties, security patching of CI/CD pipelines.

Data Integrity

Het automatisch synchroniseren en/of valideren van data bronnen. Bijvoorbeeld cloud endpoints valideren en in sync houden met de on-premise firewall.

Organisaties die ons vertrouwen:

Achmea is klant van NovictusRID is klant van Novictus
Achmea is klant van NovictusRID is klant van Novictus