Consultancy

Onze professionals ademen Automation. Zij hebben alle kennis in huis om projecten tot een succes te brengen. Denk hierbij aan robotisering, automatisering en het leggen van koppelingen tussen systemen. De professionals van Novictus kunnen het allemaal.

Wij starten altijd met het analyseren van de behoefte en de aanwezige expertise van de klant om vervolgens een passende oplossing te bieden.

Onze professionals kenmerken zich door een hoge dosis vakkennis. Zij denken mee, bouwen mee, leiden op en bieden ondersteuning waar het nodig is.

Realisatie

Novictus kijkt verder dan alleen “implementeren en wegwezen.” Zo zetten we ons in om een interne Automation Authority op te zetten, leiden we mensen op, draaien we projecten of leveren we oplossingen aan om processen te kunnen automatiseren. Wij zetten het neer en dragen ook zorg voor de continuïteit van de oplossing.

Opleiding

Automation omvat als specialisme meer dan alleen het schrijven van een stukje code. Ontwikkel je technische kennis en duik in de “Automation mindset” met de cursussen van Novictus.

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op!