Proces Automation

AdvancedLevel
Ben jij al bekend met automation en wil jij met je organisatie de volgende stap zetten naar een écht efficiënte organisatie? In deze training leer jij hoe je een automation proces begeleidt van a tot z. Van de implementatie van de software tot het aansturen en beheren van de ‘robot’. Hoe overtuig je je collega’s en hoe zet je een automationteam op? Welke processen hebben prioriteit en welke kunnen wel even wachten? Al deze punten worden behandeld in deze training.

Zwolle of digitaal klaslokaal

3 of 4 dagen

Lunch inbegrepen (bij cursus op locatie)

Check de kalender voor beschikbare data

Certificaat na succesvolle afronding

– Wat is Hyper Automation
– Ontwikkelingen
– Welke processen automatiseren?
– Toepassing automation
– Begeleiden van de processen
– Beheren van de ‘robots’
Deze training is voor iedereen die die bekend is met automation maar zich hierin verder wil ontwikkelen. Bijvoorbeeld DevOps teams, ontwikkelaars en meer.
Na afloop ben je op de hoogte van:
– Hoe eenvoudig te automatiseren
– Welke processen interessant zijn voor automation
– Hoe je robots te beheren
– Implementatie van de automation software
– De training duurt 4 dagen
– 4-8 deelnemers
– €1895,- per persoon
Geïnteresseerd?

Aanbod

Opleiding 1: Automation Foundation

Er is veel werk te vinden in de IT en dit zal in de komende jaren niet veranderen. En jij bent op zoek naar een omscholingstraject. Novictus biedt een omscholingstraject aan waarbij wij je meenemen vanaf de eerste basis.

Opleiding 2: Automation Advanced

Ben jij al bekend met automation en wil jij met je organisatie de volgende stap zetten naar een écht efficiënte organisatie? In deze training leer jij hoe je een automation proces begeleidt van a tot z. Van de implementatie van de software tot het aansturen en beheren van de ‘robot’. Hoe overtuig je je collega’s en hoe zet je een automation team op? Welke processen hebben prioriteit en welke kunnen wel even wachten? Al deze punten worden behandeld in deze training.

Schrijf je in!

Naam(Vereist)
Factuuradres
Toestemming

Data 2022
7, 14, 21 en 28 april 2022 (open)