Klantverhaal

Achmea

Bij binnenkomst beschikte Achmea al over een Automation team onder de naam Robotorium. Zij werkten met Micro Focus Operations Orchestration, Azure DevOps, Powershell, Micro Focus SMAx en Pega Robotics. Zij automatiseerden processen voor de ServiceDesk, Identity & Access management, Azure Cloud, Daily tasks en nog vele andere.

Wens
Wens was om structuur aan te brengen in de werkwijze van het team, waardoor de tools en het team in haar volste kracht ingezet kon worden.

Oplossing
In eerste instantie zijn wij gestart met een aantal sessies om de sprintmatige-werkwijze over te brengen. Hierin hebben wij een uitleg gegeven over Scrum, Agile en DevOps. Steeds als het team eraan toe was zijn wij een stap verder gegaan in het toepassen van deze methodieken. Het team groeide er als het ware in. Langzamerhand ontstond er een tweewekelijks cadans waarbij het team haar verantwoordelijkheid nam voor de sprints. Zij spraken elkaar aan en verbeterden hun manier van werken. Hierdoor hebben wij samen met het team vanaf de intakes tot de eindlevering het gehele proces verbeterd. Dankzij onze ervaring in Automation kunnen wij keuzes voorleggen aan het team die gebaseerd zijn op voorbeelden uit de praktijk.

Opbrengst
Hetgeen dat we geleverd hebben is een toekomst bestendige vaste werkwijze, senioriteit binnen Automation, een high-performance team waar leren gewoon is en iedereen zich verbonden voelt met het doel. De teamleden zijn op elkaar ingespeeld en leveren concrete resultaten. Daarnaast hebben wij een aantal oplossingen gebouwd met Micro Focus SMAx, Micro Focus Operations Orchestration en Powershell.